Αμείλικτα αποτελεσματική και «πεντάσφαιρη» η Τήλος

Με άνεση και… στιλ ξεμπέρδεψε η Τήλος με τη χθεσινή υποχρέωσή της για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, καθώς στο πλαίσιο του χρονικά πρώτου ματς του 1ου ομίλου, πέρασε με το εμφατικό 0-5 από την έδρα του Απόλλωνα Απολλώνων, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. 

Οι φιλοξενούμενοι  ήταν σταθερά καλύτεροι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και αποδείχθηκαν… αμείλικτα αποτελεσματικοί , μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε δύο τέρματα μέσα σ’ ένα δίλεπτο, στο 29’ και στο 30’. Το σκορ άνοιξε με πλασέ του Ηρακλή Σακελλάρη, με το Μόσχου να παίρνει τη «σκυτάλη» και να κάνει το 0-2 με ωραία «λόμπα». 

Στο 52’ ο Ηρακλής Σακελλάρης σκόραρε ξανά, «γράφοντας» το 0-3 με πλασέ, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, στο 60’ ο Οίκουτας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, αξιοποιώντας με κεφαλιά τη σέντρα του Μόσχου, ενώ το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 86’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αξιοθαύμαστου Γιώργου Αλειφέρη (το κέρδισε ο Ηρακλής Σακελλάρης).

Παρότι ο ιδρυτής και ιστορικός αρχηγός της Τήλου διανύει το 58ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ποδοσφαιρικά ενεργός, βάζοντας ενίοτε τα «γυαλιά» σε πολύ νεότερούς του!  

Σημειώνεται, πως ο Απόλλων δεν ήταν τόσο κακός όσο περιγράφει η έκταση της ήττας του. Παρά την απειρία του πάλεψε, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αξιοπρεπής. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης, με βοηθούς τους Τσέτσο και Τσιβίτη. 

Οι συνθέσεις: 
Απόλλων Απολλώνων: Σεντονάς Στ. (67’ Τσακαλιός), Πονήρης, Σηφωνιός (76’ Καλαμαράς), Καραμανώλης, Μακαρούνας, Σεντονάς Φ., Πλάτσης, Κωνσταντάκης (74’ Διακοβασιλείου Γ.), Σάσσιος, Τσακμακίδης, Διακοβασιλείου Στ. (59’ Ζουρούδης)  
Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ. (89’ Κουμπανιός), Οίκουτας, Χριστοφής, Καλαϊτζάκης, Σακελλάρης Η., Αγκόλλι (69’ Αλειφέρης), Μόσχου (67’ Φλέγκας), Οικονόμου (75’ Βογιατζής) 
                                            
Ευχαριστίες για τη φιλοξενία 
Με τα πλέον θερμά λόγια μιλούσαν χθες οι άνθρωποι της Τήλου για τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν χθες στ’ Απόλλωνα. Οι Τηλιακοί εκφράζουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους, υποσχόμενοι να ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.