Συνάντηση για το 4ο τουρνουά παλαιμάχων Ρόδου

Στο Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, την προηγούμενη Πέμπτη στις 10:30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπηρεσίας (Νέα Αγορά, Α΄ όροφος, γραφείο αρ. 40), ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων για την εύρυθμη έναρξη και το λεπτομερή προγραμματισμό του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων Δήμου Ρόδου «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας».

Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς και Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., κ. Κυριαζή Στέφανου, του πρώην Αντιδημάρχου & νυν Δημοτικού Συμβούλου κ. Παρδαλού Στέργου,  του εκπροσώπου της Ε.Π.Σ.Δ.(Γ΄Αντιπρόεδρος) κ. Αδαμάκη Μιχαήλ, του εκπροσώπου του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας (Τ.Ο.Δ.) κ. Λάμπρου Χαράλαμπου, καθώς και εκπροσώπων των ομάδων παλαιμάχων (με αλφαβητική σειρά): Αγίου Ισιδώρου, Ακουσιλάου Φανών, Απόλλωνα Καλυθιών, Άρη Αρχαγγέλου, Αφάντου, Ευαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Μαριτσών, Ιαλυσού, Κλεάνθη Παραδεισίου & Λάρδου-Λίνδου-Πυλώνας.    

Αφού αντηλλάγησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκομένους, κατατέθηκε με ομοφωνία η θέση για την προσήλωση στην υλοποίηση της αθλητικής αυτής δράσης που προάγει τις αθλητικές σχέσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αλλά διευρύνει, ταυτόχρονα, και τις φιλανθρωπικές τους ευαισθησίες, ενώ, ακολούθως, κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις και απόψεις για την, περαιτέρω, αναβάθμισή της.

Το ραντεβού των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ανανεώθηκε για την προσεχή Τρίτη 07 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ., στον ίδιο ακριβώς χώρο, με θέμα την επίλυση επιμέρους διαδικαστικών θεμάτων.