Έτοιμος για το αυριανό ντέρμπι ο Ιάλυσος

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν αύριο στις 15.00, όσοι βρεθούν στις εξέδρες του «Οικονομίδειου». Ο Ιάλυσος σε μια προσπάθεια βαθμολογικής ανόδου, υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος έρχεται στη Ρόδο για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, καθώς έχει μεγάλους στόχους για φέτος.

Η Ροδίτικη ομάδα είχε το διάστημα που πέρασε αλλαγή στην τεχνικής ηγεσίας. Τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη διαδέχτηκε ο πολύπειρος Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος από την ημέρα που ήρθε θέλει να αλλάξει-όσα προλάβει- πράγματα στην αγωνιστική σκακιέρα της ομάδας, στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή, στην ποιότητα που διαθέτει ο Ιάλυσος σαν ομάδα.

Ο νέος κόουτς του Ιάλυσου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καταρτισμού της δεκαοκτάδας. Υπάρχει φυσικά το πρόβλημα των ενοχλήσεων του Γιώργου Δήμα, ο οποίος ελπίζεται πώς θα τις  ξεπεράσει.

Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε, αφορά τον 18χρονο Γιώργο Μαγκάκη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς και σήμερα και στο τέλος της προπόνησης, ο Κώστας Βασιλακάκης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα.

Η κινητοποίηση για την παρουσία του κόσμου στο «Οικονομίδειο» συνεχίσθηκε και χθες από τους Διοικούντες, σε μια προσπάθεια το γήπεδο να είναι γεμάτο και να υπάρχει η μεγάλη συμπαράσταση του στο εν λόγω παιχνίδι.