Στους καλούς φίλους του ανταποδίδει ο Ηρακλής Μαριτσών

Πολύτιμους υποστηρικτές στην προσπάθεια που καταβάλλει να διατηρήσει τον Ηρακλή νοικοκυρεμένο και ικανό να προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές του τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, έχει στο πλευρό της η διοίκηση του σωματείου των Μαριτσών.

Οι άνθρωποί της εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσα από την οποία τους ευχαριστούν:

«Ο Ηρακλής Μαριτσών θα ήθελε να ευχαριστήσει το χορηγό της προετοιμασίας του, γιατί χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα είχε ξεκινήσει. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε αυτοί στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της ομάδας. Θα ήταν μεγάλη μας παράβλεψη να μην τον ευχαριστήσουμε για την οικονομική- και όχι μόνο-στήριξή του, για τη χρονιά 2017-2018. Ευχαριστούμε λοιπόν την εταιρεία Α.Ε. ΚΟΘΡΟ και συγκεκριμένα τον κ. Νικήτα Κόθρο, που μας παρείχε τα ρούχα της προετοιμασίας».

Επίσης, η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» ευχαριστεί από καρδιάς τον ομογενή επιχειρηματία, Ελευθέριο Φεγγάρα, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στις ΗΠΑ και δεν ξεχνάει τον τόπο της καταγωγής του, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στον αγαπημένο του Ηρακλή.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνουν οι άνθρωποι του σωματείου των Μαριτσών και στον Όμιλο Επιχειρήσεων του Παναγιώτη Μανιά, καθώς και στον επιχειρηματία Παναγιώτη Σφυράκη (Λαχαναγορά στην Ιαλυσό), για την αγορά ρουχισμού για τις ανάγκες των παιδιών της ακαδημίας του Ηρακλή.