Κολοσσός: Δύο εβδομάδες περιθώριο για αγορά εισιτηρίου

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League έχει διακοπή αυτό το Σαβ/κο, λόγω της σημερινής διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων Κυπέλλου, και την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική, με τον Κολοσσό H Hotels να δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Λαυρίου. 

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των «θαλασσί» είναι προγραμματισμένο τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 15.45’ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος. 

Δεδομένου αυτού του ενδιαφέροντος, η ροδίτικη ΚΑΕ αποφάσισε να ξεκινήσει από νωρίς την προπώληση των εισιτηρίων για να δώσει περιθώριο στον κόσμο να προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι» έγκαιρα και να μην παρατηρηθεί το περσινό φαινόμενο, με δεκάδες φιλάθλων να μένουν έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα γιατί δεν είχαν προνοήσει να αγοράσουν ένα εισιτήριο από πριν. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 15:45) έχει ξεκινήσει.
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ γενική είσοδος , 15 ευρώ για παιδιά από 10 έως 14 ετών και 10 ευρώ για παιδιά από 5 έως 9 ετών.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.
- Την ημέρα του αγώνα από τις 11:00 στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».