Σεφτέ στις νίκες  η Δόξα Καρδάμαινας

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και τους πρώτους της βαθμούς, κατέκτησε χθες η Δόξα Καρδάμαινας στο γήπεδο της.

Παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά ιδιαίτερα όταν έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, κατέβαλε την αντίσταση του Αστέρα Παστίδας που προηγήθηκε στο σκορ, με 2-1 και άρχισε να αναπνέει βαθμολογικά, ατενίζοντας παράλληλα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η Δόξα έψαξε το γρήγορο γκολ, αλλά συνέβη το αντίθετο. Στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο Αστέρας, προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Τάλλαρου (0-1). Από κείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και μάλιστα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή  και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ροδανάκη από στημένες φάσεις.

Σε μια από αυτές, ο Τάλλαρος με κεφαλιά «ισοφάρισε» το αυτογκόλ του και…έφερε το ματς στα ίσα…

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ελέγχοντας το παιχνίδι, μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και το πέτυχαν στο 63΄, πάλι από στημένη φάση.

Από κει κι ύστερα ο Αστέρας έψαξε την ισοφάριση, καθώς δεν ήθελε να εγκαταλείψει το γήπεδο της Καρδάμαινας χωρίς κέρδος. Παρά το γεγονός πώς η Δόξα έμεινε με δέκα στο 72΄ και παρότι  πίεσε, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι η Δόξα πήρε την πρώτη της νίκη και τους τρεις πρώτους βαθμούς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
11΄Ο Δραγάτης εκτέλεσε φάουλ κι ο Τάλλαρος στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα  δίχτυα της ομάδας του (0-1)

32΄Ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε φάουλ κι ο Τάλλαρος καλά τοποθετημένος στην περιοχή με κεφαλιά, νίκησε τον Ροδανάκη πετυχαίνοντας το 1-1

46΄Ο Παντέλης  σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Ροδανάκης απόκρουσε στη γωνία του.

63΄Ο Χατζηαντωνίου και πάλι εκτέλεσε το φάουλ κι αυτή την φορά ο Οικονόμου με κεφαλιά σημείωσε το 2-1

77΄Η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζησεβαστού.

Από τη Δόξα διακρίθηκαν οι Οικονόμου, Τάλλαρος και Κουρζής, ενώ από τον Αστέρα διακρίθηκαν οι Στεργιόπουλος και Ισκάς.

Με πολλά παράπονα άφησε τον Αστέρα ο κ. Φραγκιαδάκης που είχε βοηθούς τους κ.κ. Πατσιαούρα και Αλέκο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για την χρήση της κίτρινης κάρτας σε παίκτες τους με το παραμικρό.

Οι ομάδες:
Δόξα: Γιακούμαρος, Πης Ι. (91΄Καλούδης), Χατζηπαναγιώτης, Τάλλαρος, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Αμάι, Χατζηαντωνίου (90΄Τσίκνης), Οικονόμου (82΄Κόμπος), Παντέλης, Κόκκαλης (62΄Μαύρος).
Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Κατσαμάκης (87΄Κονόμι), Δραγάτης, Σκόρπος, Παγκράτης (87΄Αυγενικού), Αμπντουλάι (51΄Λεωνίδου), Στεργιόπουλος, Πολυχρόνης