Κέρδος, το πάθος και η παρουσία για το Διαγόρα

Δεν πανηγύρισε στο τέλος στο τοπικό ντέρμπι ο Διαγόρας το Σάββατο που πέρασε. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε μέχρι το 50΄με 2-0, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Χάθηκαν κάπου οι ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η Ρόδος να ισοφαρίσει σε 2-2 και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα να μην συμφέρει καμιά από τις δυο ομάδες βαθμολογικά.

Ωστόσο για το «γηραιό», που παραμένει για 5η αγωνιστική αήττητος, υπήρξαν και θετικά στοιχεία από το «κλάσσικο» του νησιού. 
-Στα θετικά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται, το πάθος και η αποφασιστικότητα που είχαν οι παίκτες του
-Η καλή εμφάνιση του α΄μέρους και φυσικά η συνολική εικόνα της ομάδας, όταν η Ρόδος ξεκίνησε την αντεπίθεση της. 
Συνολικά η παρουσία ήταν πολύ καλή και ικανοποίησε τον Νίκο Παντέλη που θα δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική  ομάδα ο Διαγόρας, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, ο Νίκος Παντέλης εν όψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Ζευγολατιό στο Δημ. Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή (15.00), αφού γύμνασε κανονικά τους παίκτες του την Κυριακή, τους έδωσε χθες ρεπό, ενώ τους περιμένει κανονικά από σήμερα και πάλι  στην προπόνηση. 
Στους άτυχους του ντέρμπι είναι φυσικά ο Κώστας Σκάρος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι αυτός είναι ο λόγος που αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τη Ρόδο. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή προκειμένου να προλάβει το ματς της Κυριακής. 
Ο Λάμπρου με την σειρά του κάνει κι αυτός θεραπείες, αλλά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με το Ζευγολατιό. 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΗΝ ΥΑΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ 

Αλλαγμένοι σε μεγάλο βαθμό ήσαν οι πάγκοι του Δημ. Σταδίου στο ντέρμπι με τη Ρόδο.
Ο γηραιός της πόλης μας θέλησε να ευχαριστήσει την ΥΑΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ με μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:   

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία "ΥΑΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΡΟΔΟΥ" - ΚΑΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε, για την άμεση κινητοποίηση να τοποθετηθούν τζάμια στους πάγκους του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Διαγόρας», προκειμένου οι ομάδες να προστατεύονται από τις κακές καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των προβολέων που έγινε πριν το ντέρμπυ  με εκπροσώπους του Γ.Σ. Διαγόρας, της Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ, συμφωνήθηκε  από τις ομάδες σαν αποδοτικό προς την εταιρεία, να τοποθετήσουμε διαφημίσεις  στους πάγκους κατά τη διάρκεια των αγώνων της Γ΄ Εθνικής και του Κυπέλλου.
Στο ντέρμπι, ο Γ.Σ. Διαγόρας ήταν φιλοξενούμενος και δεν γνωρίζει γιατί δεν υπήρχε η διαφήμιση της εταιρείας, όμως δεσμεύεται ότι στα δικά του εντός έδρας παιχνίδια θα τηρήσει στο ακέραιο τη συμφωνία».