Με την προσοχή στο “κόκκινο” και την “μπάλα” κάτω

Να ιδρώνουν στο γήπεδο βρήκε η Δευτέρα τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, μία μέρα μετά τη νίκη τους επί του Κλεόβουλου με 1-0, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Περιθώρια για ανάσες δεν υπάρχουν, δεδομένου πως αύριο περιμένει τους Απολλωνιστές ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα στα Μάσσαρι, το οποίο λόγω της ποιότητας και των φιλοδοξιών του αντιπάλου τους, παρότι αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, δεν διανοούνται να υποτιμήσουν.

Οι Καλυθενοί θα προπονηθούν και σήμερα και εκτός απροόπτου, αύριο θα εμφανιστούν στα Μάσσαρι πλήρεις και με εξαιρετική ψυχολογία, απόρροια της μέχρι στιγμής εξαιρετικής πορείας τους στο πρωτάθλημα.

Στο Χρυσόστομο Χάσταλη άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στον Κλεόβουλο, περιμένει ανάλογη συνέχεια, ωστόσο αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία συζήτησης για το κατά πόσο η απόσταση των δύο βαθμών, η οποία χωρίζει τον Απόλλωνα από την κορυφή της βαθμολογίας, μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο για τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

Η φράση «παιχνίδι με παιχνίδι» παραμένει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του, την ίδια στιγμή που γνωρίζει πως τα πραγματικά δύσκολα, που θα «φωτίσουν» με τρόπο πιο αξιόπιστο τη δυναμική του Απόλλωνα, έρχονται μετά από δύο αγωνιστικές.

Την προσεχή οι Καλυθενοί θα πάνε στην Ψίνθο, τη 10η θα υποδεχθούν τη Δόξα Καρδάμαινας και από την 11η και μετά θα δοκιμαστούν κατά σειρά από τον Κλεάνθη στο Παραδείσι και από την Κατταβιά στο Καρακόνερο, στη συνέχεια θα υποδεχθούν το Φοίβο και θα κλείσουν τη δύσκολη τετράδα με το ταξίδι τους στην Κω, για το ματς με το ΔΙ.Α.