Μέλος του στίβου στο Διαγόρα ο Βασιλειάδης

Στα γραφεία του Διαγόρα βρέθηκε ο πέντε φορές πρωταθλητής κλασικού αθλητισμού και πρώτος λαμπαδηδρόμος δεύτερης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, Μανώλης Βασιλειάδης, για να υπογράψει και πλέον να εκπροσωπεί τα χρώματα του δωδεκανησιακού συλλόγου ως αθλητής.

Σημειώνουμε ότι στις 12 Νοεμβρίου ο Μανώλης Βασιλειάδης εκπροσωπεί όχι μόνο το σύλλογο του Διαγόρα, αλλά όλης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως φιναλίστ στη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, RUN GREECE 2017.
Η κα Ρένα Καραγιάννη, έφορος στίβου του Διαγόρα, τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την προσθήκη, όχι μόνο για την ποιότητα του αθλητή αλλά και για το ήθος του».
Ο κος Μανώλης Βασιλειάδης επισημαίνει «Πλέον βρίσκομαι στον πιο ιστορικό σύλλογο της Δωδεκανήσου και αυτό από μόνο του είναι τιμή. Το ειδικό βάρος της φανέλας είναι μεγάλο. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».      

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Ο Μανώλης Βασιλειάδης, ελληνογαλλικής υπηκοότητας, είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο του Montpellier Paul Valery 3, είναι επίσης κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A’ και προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου.
Αποτέλεσε μέλος του προπονητικού team της επαγγελματικής ομάδας FC Lorient CFA αφού επισκέφθηκε τις ομάδες FC Montpellier MHSC και FC Toulouse TFC.
Υπήρξε Αθλητής Υψηλού Επιπέδου στο άθλημα των 400μ. και 200μ. αντίστοιχα με αρκετές πανελλήνιες και διασυλλογικές διακρίσεις (5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας).
Έχει εργαστεί σε τοπικές ομάδες ως προπονητής όπως η ομάδα του Ιάλυσου που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική όπου και εργάστηκε ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης.