Για το «διπλό» στον Ασπρόπυργο

Έτοιμος να πάρει κι άλλα θετικά αποτελέσματα είναι ο Ιάλυσος, μετά τη νίκη του την περασμένη Κυριακή στο «Οικονομίδειο» με 1-0 επί του Εθνικού, ο οποίος ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε μέχρι τώρα. 

Η νίκη αυτή έφερε αλλαγή προς το καλύτερο και στην ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι έχουν την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 ένα δύσκολο έργο. «Μετακομίζουν» στον Πειραιά για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ασπρόπυργου, που ξεκίνησε καλά αλλά δεν βρίσκεται σε περίοπτη  βαθμολογική θέση πλέον. 

Η ομάδα που θα τεθεί απέναντι στον Ιάλυσο,  ο Ασπρόπυργος,  μετά από 5 αγώνες στο πρωτάθλημα που έχει δώσει, έχει 6β έχοντας σε αυτή την πεντάδα αγώνων 2 νίκες και 3 ήττες και αρνητικό συντελεστή τερμάτων με 2-9. 

Από την άλλη πλευρά οι «ερυθροκίτρινοι» θα θελήσουν να έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους, αλλά και διάρκεια  στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα αυτό, με τον Κώστα Βασιλακάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιάλυσου για τον αγώνα στον Ασπρόπυργο,  θα συνεχιστεί και σήμερα, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει το βάρος στην τακτική.