Για… ευχέλαιο ετοιμάζονται στη Λίνδο

Τα όρια του… μεταφυσικού αγγίζει αυτό το οποίο βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι άνθρωποι του Κλεόβουλου με τους συνεχόμενους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Χωρίς απώλειες δεν πέρασε ούτε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές και στο σημερινό με τον Πολύστρατο στο Καρακόνερο, για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, ο Δημήτρης Δογιάμας θα εύχεται αφ’ ενός οι απουσίες να μην επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας του σε βαθμό που θα κινδυνεύσει να χάσει την πρόκριση, αφ’ ετέρου δε να μην προστεθούν επιπλέον «πονοκέφαλοι» στους ήδη υπάρχοντες.

Ο Μπάμπτης Ταγκάεφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ο Ντούε Νίκολλι υπέστη θλάση, ο Δημοσθένης Κοντός τράβηγμα, το ίδιο και ο Δήμος Παπαοικονόμου που δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα, ο Παναγιώτης Νικηταράς πονάει στον προσαγωγό, ο τερματοφύλακας Αντώνης Χρυσανθής υποφέρει από τενοντίτιδα, ο συνάδελφός και συνονόματός του Διακογεωργίου παραμένει τραυματίας,  ενώ ο Στέφανος Ευαγγελίδης δεν είναι ακόμα έτοιμος να βοηθήσει. Και μη χειρότερα δηλαδή για τους Λίνδιους, που θα πρέπει να αρχίσουν να το σκέφτονται για… ευχέλαιο.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ