"Πυρ και μανία" οι Παραδεισιώτες- ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις

Ομόφωνη απόφαση των τοπικών φορέων απόψε

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων είναι οι κάτοικοι του Παραδεισίου, με αφορμή την απόφαση για οριστικό κλείσιμο της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ που λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες στην περιοχή τους.
Όπως ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Ρόδου κα Ευαγγελία Παναή, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων που συναντήθηκαν απόψε, προχώρησαν σε  ομόφωνη απόφαση για κλιμάκωση κινητοποιήσεων.
Μεταξύ των άλλων, οι αποφάσεις προβλέπουν πορεία διαμαρτυρίας από το Παραδείσι στη Ρόδο και στην περίπτωση που δεν λάβουν οριστικές διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει άρση της απαράδεκτης απόφασης, τότε είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε κατάληψη του αεροδρομίου Διαγόρας Ροδου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε η κα Ευαγγελία Παναή αναφέρεται:


"ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

Ενόψει της απαράδεκτης απόφασης της Διοίκησης των ΕΛΤΑ, να κλείσει οριστικά το Ταχυδρομείο Παραδεισίου την Παρασκευή 10-11-2017, το Τοπικό Συμβούλιο και όλοι οι Φορείς του Παραδεισίου, εκφράζοντας την οργή των Κατοίκων για την περαιτέρω υποβάθμιση του Παραδεισίου και όλης της περιοχής, με ομόφωνη απόφαση τους, καλούν όλους τους κατοίκους του χωριού:

1) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11-2017 ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

2) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-11-2017 ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΣ 10:00 Π.Μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

3) ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 11 ΧΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ 11 ΧΩΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! 
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!"

 

Φώτο αρχείου