Εύκολο πέρασμα για τον Αστέρα Παστίδας

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Αστέρας Παστίδας κέρδισε για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου τον Ατρόμητο Διμυλιάς με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η διαφορά  μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν σε όλο το ενενηντάλεπτο, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο 15΄ και σημειώνοντας το 0-2 στο 36΄.  

Μάλιστα ενδιάμεσα στα δυο γκολ, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Αντωνά για μια περίπτωση πέναλτυ που δεν τους δόθηκε. Στις διαμαρτυρίες είδε κίτρινη κάρτα ο Στεργιόπουλος κι αυτός ήταν ο λόγος που αντικαταστάθηκε στο 41΄ από τον Κορκίδα.
Στο β΄ μέρος ο Αστέρας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς πέτυχε στο 66΄ το 0-3 κι οι παίκτες του χαλάρωσαν  στη συνέχεια.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να λειτουργήσει αμυντικά και να επιδιώξει στις αντεπιθέσεις κάτι καλό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 15΄ ο Σκόρπος με περίτεχνη ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουγκουντρή για το 0-1
Το 0-2 ήρθε στο 36΄. Από λάθος της άμυνας  του Ατρόμητου, η μπάλα ήρθε στον Σκόρπο που έβγαλε ασίστ στον Στεργιόπουλο κι αυτός πλάσαρε πετυχαίνοντας το 0-2
Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 65΄.  Ο Πολυχρόνης έβγαλε κάθετη πάσα στο Σκόρπο κι αυτός έκοψε τη μπάλα στο νεαρό Κορκίδα, που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Παραπονούμενους άφησε τους φιλοξενούμενους ο κ. Αντωνάς και οι βοηθοί του Μίαρης και Βλάχος.

Οι ομάδες:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ: Γκουγκουντρής, Σαββέλος Δ., Κασέρης, Καντίνος (61΄Γεωργαλής), Αλαφάκης (76΄Παρτσακουλάκης), Σαββέλος Ι. (66΄Πάλλας), Θηριάκης, Καμπουράκης (69΄Μοντιάδης), Καραγιάννης, Γεωργαντάς, Μανέττας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Παπαμιχαήλ Ρ., Παγκράτης (68΄Κόρα), Καρύδης, Κατσαμάκης, Λιδάκης, Λεωνίδου, Δραγάτης, Πολυχρόνης (72΄Αυγενικού Στ.), Σκόρπος, Κονόμι (61΄Παπαμιχαήλ Μ.), Στεργιόπουλος (41΄Κορκίδας)  

Ο Γιώργος Σκόρπος ήταν μέσα σε όλα τα γκολ του Αστέρα Παστίδας
Ο Γιώργος Σκόρπος ήταν μέσα σε όλα τα γκολ του Αστέρα Παστίδας