Να μην υποτιμήσει το Ζευγολατιό

Τη νίκη θέλει μόνο ο Διαγόρας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ζευγολατιού, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι για βαθμολογική συγκομιδή και για την παραμονή ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που θα αποφέρει καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που φέρνει το «γηραιό» της πόλης μας εκτός έδρας, να αντιμετωπίζει Ιωνικό και Εθνικό για την 7η και 8η αγωνιστική αντίστοιχα. 

Το Κυριακάτικο ματς δεν είναι εύκολο όσο δείχνει, καθώς η ομάδα της Κορινθίας παλεύει όλα τα παιχνίδια μέσα κι έξω και το ίδιο θα κάνει και τώρα, παρά το γεγονός πώς, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και 1-10 τέρματα. 

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Νίκος Παντέλης ανεβάζει συνεχώς τους ρυθμούς με τους παίκτες του, αλλά την ερχόμενη Κυριακή θεωρείται πολύ δύσκολο να τους έχει όλους στη διάθεσή του.
Λάμπρου και Σκάρος, ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και δείχνουν να μην προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν μέχρι την Κυριακή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τώρα με βάση το γεγονός πώς οι δυο άλλες ομάδες του νησιού μας που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική παίζουν εκτός Ρόδου,  οι «κυανέρυθροι» καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να προστρέξει την Κυριακή στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πανηγυρίζοντας μια ακόμα επιτυχία.