Πάνοπλο το «Ροδίων Άθλησις» κατά της ΑΕΚ

Εορταστική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για την Α2, θέλει να δώσει η διοίκηση των «θαλασσί»

Ιδιαίτερη κινητοποίηση υπάρχει εδώ και μέρες στις τάξεις του «Ροδίων Αθλησις», για το μεθαυριανό αγώνα στις εγκαταστάσεις τους στο πλαίσιο του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής  της Α2, με αντίπαλο τη φιλόδοξη φέτος ΑΕΚ.

Οι Διοικούντες θέλουν να δώσουν εορταστικό χρώμα στην αναμέτρηση κι αυτός είναι ο λόγος που παραχώρησαν 100 περίπου εισιτήρια στους φίλους του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται εντός της μέρας, να γίνουν και ανακοινώσεις για την προσέλευση των φίλων  και των δυο ομάδων.

Σκοπός και των δυο πλευρών, είναι όσοι βρεθούν στο γήπεδο να χαρούν το βόλεϊ και να χειροκροτήσουν τις καλές προσπάθειες στον αγώνα και από τις δυο πλευρές.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, ο Νίκος Τρατσέλας, βλέπει σιγά σιγά τα προβλήματα του να λιγοστεύουν κι έχει στη διάθεσή του όλους σχεδόν τους παίκτες του.

-Στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επανήλθε ο Ντάνιελ Γκένωφ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το σημαντικό αυτό αγώνα.

-Παράλληλα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Δημήτρης Γιώτης, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του «Ροδίων» θα γυμναστούν κανονικά και σήμερα και ενδέχεται να γίνει προπόνηση και αύριο Σάββατο.

Στο «Ροδίων» μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην Κω επί των Αθλοπαιδιών με 3-0, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία πώς και σε αυτό το παιχνίδι  παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς φυσικά να παραγνωρίζονται οι ικανότητες των άλλων ομάδων και δη της ΑΕΚ, που είναι ο κυριακάτικος αντίπαλος της ομάδας του νησιού μας.