«Πάνοπλος» και με κόσμο ο Ιάλυσος

Βάρος στην τακτική έριξε και χθες ο νέος τεχνικός των «ερυθροκίτρινων», Κώστας Βασιλακάκης ενόψει του αγώνα στον Ασπρόπυργο

«Πάνοπλος» όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Κυριακή στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ο Ιάλυσος στον Ασπρόπυργο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» Κώστας Βασιλακάκης όπως άλλωστε τόνισε και στις δηλώσεις του, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο νικηφόρο ματς με τον Εθνικό, αλλά αυτό που έρχεται είναι διαφορετικό παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Κώστα Βασιλακάκη να ρίξει το βάρος τις τελευταίες μέρες στην τακτική. Βέβαια μέχρι χθες ο νέος κόουτς του Ιάλυσου, δεν έδειξε ακόμα ποιοι θα είναι οι έντεκα εκλεκτοί που θα ξεκινήσουν τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκείνοι που ξεκίνησαν και με τον Εθνικό.

Πρόβλημα με τραυματισμούς είτε με κάρτες δεν υπάρχει. Ο Ιάλυσος θα επιδιώξει τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής και μάλιστα η τεχνική του ηγεσία, θα έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες απ’ όπου αύριο Σάββατο, θα επιλέξει τους δεκαοκτώ της αποστολής που θα μπει στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν αποκλείεται στο ματς να δώσουν το παρόν και φίλοι της ομάδας, που θα ταξιδέψουν για το σκοπό αυτό στην Αθήνα, θέλοντας να την ενισχύσουν και να φτάσει σε μια ακόμα επιτυχία.