Κλινική «ο Κλεόβουλος» Λίνδου

Αποδεκατισμένο θα εμφανιστεί το συγκρότημα της Λίνδου στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο το Διαγόρα Βατίου

    Ήταν που ήταν δύσκολη η κατάσταση που είχε να διαχειριστεί ο Δημήτρης Δογιάμας λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων τραυματισμού, ήρθε το προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πολύστρατο να την… αποτελειώσει. 

 Ο Κλεόβουλος θα μπει στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του με το Διαγόρα Βατίου αποδεκατισμένος.

 Ο Ταγκάεφ έχει υγρό στο γόνατο και θα συνεχίσει να ξεκουράζεται, ο Κοντός παραμένει τραυματίας, ο Νικηταράς έπαθε προχθές νέα υποτροπή στον προσαγωγό του, στο ίδιο σημείο υπέστη τράβηγμα ο Χαμιτάι, ενώ με πρόβλημα αποχώρησε από το ματς του Καρακόνερου και ο Νίκολλι. Κανένας από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και το χειρότερο για το Δημήτρη Δογιάμα είναι πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος ούτε για τους Παπαοικονόμου και Κολιοκώστα.

 Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν ούτε χθες, καθώς ο πρώτος έχει τράβηγμα και ο δεύτερος χτύπησε στη φτέρνα, η δε συμμετοχή τους στο ματς με τους Βατενούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 Αν υπάρχει κάτι που παρηγορεί τον τεχνικό των Λίνδιων, είναι η επιστροφή του τερματοφύλακα Αντώνη Χρυσανθή, που κόντρα στον Πολύστρατο πήρε λεπτά συμμετοχής, κατ’ ανάγκη έστω και ως… επιθετικός.