Μιχάλης Πολιάς: «Δεν έχουμε άγχος, θα πάρουμε ό, τι αξίζουμε»

Μιχάλης Πολιάς: «Δεν έχουμε άγχος, θα πάρουμε ό, τι αξίζουμε»

Μιχάλης Πολιάς: «Δεν έχουμε άγχος, θα πάρουμε ό, τι αξίζουμε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Τη βεβαιότητα πως οι παίκτες του θα καταθέσουν αύριο απέναντι στο Φοίβο, ό, τι καλύτερο έχουν σε ψυχική δύναμη και ποδοσφαιρικές αρετές, εκφράζει ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, Μιχάλης Πολιάς

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι γειτόνων με το Φοίβο ολοκλήρωσε χθες ο Ηρακλής Μαριτσών και παρά τα προβλήματα απουσιών που περιορίζουν τις επιλογές του, ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς είναι βέβαιος πως όσοι αγωνιστούν, θα καταθέσουν ό, τι καλύτερο έχουν σε ψυχικά αποθέματα και ποδοσφαιρικές αρετές, προκειμένου να κατακτήσουν μία ξεχωριστής αξίας νίκη.

«Θα κάνουμε την προσπάθειά μας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και μέσα από την προσπάθειά μας θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ό, τι αξίζουμε. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος και όχι εμείς», σχολίασε ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων», μεταφέροντας μέσω της «Α.Ρ.» το πνεύμα με το οποίο αντιμετωπίζουν στα Μαριτσά το αυριανό ντέρμπι.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Μιχάλη Πολιά αφορά στην πληρότητα της αμυντικής γραμμής του. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του Στέργου Φελεγκάκη στο γόνατο (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύσκολα θα επιστρέψει στα γήπεδα) του στέρησε μία από τις «κολώνες» του, ενώ η νέα ιατρική διάγνωση που πήρε στα χέρια του ο Γιάννης Τσούφιος, του στερεί άλλη μία αξιόπιστη λύση. Η απουσία του έμπειρου οπισθοφύλακα θα παραταθεί περαιτέρω, καθώς με την επιστροφή του στις προπονήσεις οι πόνοι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του επανήλθαν, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ρωγμώδες κάταγμα.

Επιπλέον, ο Σάββας Κούρος υποφέρει από κήλη στη μέση, ο Νίκος Μπάρτζος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ οι Σταύρος Γιαννακόπουλος και Νίκος Κανέλλος είναι ανέτοιμοι.

Στον αντίποδα των παραπάνω, στη δεκαοκτάδα θα συμπεριληφθεί, για πρώτη φορά φέτος, ο Ευθύμης Βασιλώττος.

Διαχρονικά στο πλευρό του

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Χατζημανώλης (πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ) είναι ένας από τους σημαντικούς αρωγούς της φετινής προσπάθειας του Ηρακλή. Χάρη σ’ αυτόν, η ομάδα θα ταξιδέψει «ξέγνοιαστη» στην Κω για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με το ΔΙ.Α., με τη διοίκηση να του απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους