Ροδίων Άθλησις: Έντονο το ενδιαφέρον για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρκετός είναι ο κόσμος που θέλει να δει αύριο το απόγευμα στις 17.00 το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής για τηνΑ2 βόλεϊ των ανδρών, ανάμεσα στο «Ροδίων Αθλησις» και την ΑΕΚ. Είναι ένα μάτς που παρουσιάζει ιδιαίτερο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Επειδή λοιπόν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων και των δύο πλευρών, από το ΔΣ του «Ροδίων Αθλησις», εξεδόθη χθες ανακοίνωση για λόγους τάξης αλλά και για να διευκολυνθεί ο κόσμος περισσότερο κατά την μετάβαση του στο «Ροδίων Παιδεία»

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:   
«Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους για το έντονο ενδιαφέρον που έχουν ήδη εκδηλώσει για τον αγώνα  μας κόντρα  στην ΑΕΚ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

Οι υποστηρικτές και των δυο ομάδων έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια του αγώνα και είμαστε πολύ κοντά στην εξάντληση των εισιτηρίων και θέσεων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι πως η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνεται από την θύρα 2 (στη δεξιά πλευρά της εξέδρας), των φιλάθλων  του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις από την κεντρική, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διάρκειας θα καθίσουν στις καρέκλες που θα έχουν ήδη τοποθετηθεί  στο πάνω μέρος της εξέδρας.

Λόγω έκτακτου ορισμού αγώνα Μπάσκετ για το τοπικό πρωτάθλημα ,οι θύρες για το κοινό του αγώνα βόλεϊ, θα ανοίξουν στις 16:00 ενώ οι φίλοι που θα παρευρεθούν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για τα οχήματά τους, τους τρεις χώρους στάθμευσης περιμετρικά του γηπέδου για την αποφυγή κυκλοφοριακού προβλήματος.

Ένας αγώνας που δεν πρέπει να χάσεις!
Σας περιμένουμε!»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στο μεταξύ, πλην του αυριανού ντέρμπι μεταξύ του «Ροδίων» και της ΑΕΚ, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές τους έχουν ως εξής:  
*Α΄Αργυρούπολης- 13.30 -ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω
Μαρκάτης-Τσίτσικας

*Αρ. Παπαμιχαήλ -18.30- ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΣΦΑΜ Φοίβος
Μιχαήλογλου-Βλάχος

*Μαρκόπουλου -20.00 -ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Αιγιαλέων
Κατσούλης-Τριανταφυλλόπουλος