Επιτυχίες για τον Α.Σ. Ρόδου SHOTOKAN KARATE

Συνολικά 122 σύλλογοι με περισσότερους από 1800 μικρούς και μεγάλους αθλητές-αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα παραβρεθήκαν σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του καράτε των τελευταίων ετών που διεξήχθη στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων.  

Ο Α.Σ. Ρόδου SHOTOKAN KARATE έλαβε μέρος στο προαναφερόμενο Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών με την παρουσία δέκα αθλητών-αθλητριών οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τις εξής θέσεις:
-Τσιγαράς Γιάννης: Πρώτη θέση-Χρυσό Μετάλλιο στο KUMITE εφήβων -70 κιλά
-Δούρακα Νικολέτα: Τρίτη θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στο KUMITE κορασίδων 11 ετών
-Δράκου Μιχαήλ: Δεύτερη θέση – Αργυρό Μετάλλιο στο  KUMITE εφήβων +70 κιλά
-Δράκου Βασίλειος: Τέταρτη θέση –  στο  KUMITE νέων ανδρών  +76 κιλά
-Κουτούζης Αντώνιος: Τρίτη θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στο KUMITE ανδρών +84 κιλά και -Δεύτερη θέση – Αργυρό Μετάλλιο στα ΚΑΤΑ ανδρών
-Μανής Αναστάσιος: Τέταρτη θέση στο KUMITE ανδρών -67 κιλά
-Κουτρουμάνου Παναγιώτα: Δεύτερη θέση  Αργυρό Μετάλλιο στο KUMITE ν.γυναικών
-Σταυριανάκης Πέτρος: Τέταρτη θέση στα ΚΑΤΑ Βετεράνων και Tέταρτη θέση στο KUMITE
+84 κιλά
-Και η πρωτοεμφανισθείσα Δέσποινα Σταυριανάκη :Τέταρτη θέση στα KATA παίδων

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο δάσκαλος Ευάγγελος Νικήταρης συγχαίρουν τους καρατέκα για τις  καταπληκτικές «μάχες» που έδωσαν. 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και η επιτροπή αγώνων ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς και τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου για την παρουσία και την στήριξή τους. 

Επίσης ευχαριστούν τους συνοδούς, προπονητές και διαιτητές για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους της για την υποστήριξη και τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες.