Δωδεκάνησος: Το πρώτο βήμα για το φάιναλ φορ

Την πρωτοκαθεδρία της στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας φιλοδοξεί να διατηρήσει η Δωδεκάνησος η οποία υποδέχεται στις 19.00’ τον Ήφαιστο Πάτρας, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Η ομάδα της Ρόδου δίνει απόψε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και μάλιστα στο γήπεδό της, μπροστά στους φίλους της, ευελπιστώντας στο φινάλε της αναμέτρησης να χαμογελάνε όλοι και να κάνουν σχέδια για το επόμενο ματς το οποίο θα είναι και πάλι στο Βενετόκλειο με αντιπάλους τους Αετούς Κρήτης. Από εκείνο το παιχνίδι, θ’ ανοίξει ο δρόμος προς το φάιναλ φορ και τη διεκδίκησης ενός ακόμη τίτλου. 

Η Δωδεκάνησος θα παραταχθεί στο γήπεδο με τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντη Παππά, Χρήστο Μιχαήλου, Χρήστο Μαρτσάκη, Μανώλη Χατζηκαντή, Ανδρέα Λουκά, Σάββα Χαρτερό, Σάββα Καρατζιά και Γιώργο Παπαναστασίου. Με δέκα αθλητές θα παρουσιαστεί στο Βενετόκλειο και ο Ήφαιστος Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Π. Κοντογιάννη, Γ. Αδαμόπουλο, Δ. Καννελόπουλο, Ρ. Τατάνι, Μ. Παπαδόπουλο, Γ. Μεταξά, Κ. Φλωρόπουλο, Α. Σταγιάνο, Π. Παπουτσόπουλο και Ε. Σταμάτη. Η συμμετοχή του τελευταίου στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί χέρι.

Η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη και η διοίκηση, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία του ΓΣ Δωδεκάνησος απευθύνουν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το «παρών» και ν’ αποτελέσει τον «έκτο παίκτη» στην προσπάθεια για τη νίκη – πρόκριση. 

Στην περιφέρεια  η α’ φάση του Κυπέλλου
Η πρώτη φάση του 19ου κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ θα διεξαχθεί σήμερα, με τρεις αγώνες, σε Βόλο, Ρόδο και Καβάλα. 
Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Άτλας ταξιδεύει στο Βόλο, όπου θ’ αντιμετωπίσει τους Αργοναύτες, η Ίρις Καβάλας θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Άρη και φυσικά η Δωδεκάνησος θα υποδεχθεί στο Βενετόκλειο τον Ήφαιστο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Καλαμίτσα (16.00’) Ίρις Καβάλα – Άρης 
Διαιτητές: Στούμπος, Πράττος
ΕΑΚ Βόλου (19.00’) Αργοναύτες Βόλου – Άτλας
Διαιτητές: Καλούτσας, Παπαδημητρίου
Βενετόκλειο (19.00’) Δωδεκάνησος – Ήφαιστος 
Διαιτητές: Ξανθός, Νικηφορίδης.
Ο ΠΑΣΚΑ πέρασε άνευ αγώνα (είχε κληρωθεί με το Μαρούσι) στην επόμενη φάση.