Για το «διπλό» στον Ασπρόπυργο ο Ιάλυσος

Όλα τα ματς θεωρούνται δύσκολα για το νέο τεχνικό του Ιάλυσου Κώστα Βασιλακάκη και τους παίκτες του. Σημαντικό… εμπόδιο προς την κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί και το αυριανό. Οι «ερυθροκίτρινοι» πάνε στον Ασπρόπυργο, για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Μετά τη νίκη επί του Εθνικού στο «Οικονομίδειο», οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου, αποσκοπούν στην πρώτη τρίποντη επιτυχία εκτός έδρας και το ματς  αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για  να το πετύχουν, γνωρίζοντας φυσικά κι έχοντας υπόψιν τους και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν.

Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν είναι διατιθεμένος  να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κατά του Εθνικού. Θέλει να ασφαλίσει τα νώτα του αφ ενός, αλλά και να παίξει η ομάδα του τέτοιο ποδόσφαιρο που να έχει αυξημένη δημιουργικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία και φυσικά ευκαιρίες πολλές, για να έρθει το γκολ που θα φέρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δεν αποκλείεται πάντως, να έχει έστω και μια αλλαγή συγκριτικά με τα πρόσωπα και  την ενδεκάδα που έπαιξε κατά του Εθνικού, για να ενισχύσει κατ’ αυτό τον τρόπο σημεία του παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο κόουτς γύμνασε τους παίκτες του και αναμένεται να κάνει το ίδιο και σήμερα το πρωί , οπότε και θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα ταξιδέψουν  στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο. 

Αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν στον Ασπρόπυργο είναι ο Γιώργος Δελαπόρτας και οι συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν στον Ασπρόπυργο είναι ο Γιώργος Δελαπόρτας και οι συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)