Κομπλέ κατά της ΑΕΚ το «Ροδίων»

Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α2.  Το «Ροδίων Αθλησις» υποδέχεται σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα την ΑΕΚ και θέλει να πάρει τη νίκη, για να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ,με την νίκη επί των Αθλοπαιδιών στην Κω.

Ο Νίκος Τρατσέλας στο σημερινό ματς των εγκαταστάσεων του «Ροδίων Παιδεία» που θα ξεκινήσει στις 17.00, θα έχει μαζί του όλους τους παίκτες του. Όπως έγινε γνωστό  στον πάγκο θα βρίσκονται σήμερα και οι Γεράκης και Γιώτης, που μπήκαν στους ρυθμούς της ομάδας, αφού δεν έχουν πια επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μαζί στον πάγκο θα είναι και ο Χατζηγεωργίου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό αλλά είναι  δύσκολο να παίξει στο σημερινό ντέρμπι.

Ο κόουτς του «Ροδίων» θα έχει μαζί του σήμερα τους Μακρή, Μοσχού, Προδρομίδη, Ποτολίδη, Κάλα, Αρβανίτη, Παππά, Ράπτη, Κοκκολάκη, Μαυράκη, Γεράκη, Γιώτη, Χατζηγεωργίου  και Γκένωφ.

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Τον σημερινό αγώνα που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλους της 2ης αγωνιστικής, που ξεκίνησε χθες, αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος.

Στο γήπεδο και κατόπιν συνεννόησης,  θα βρεθούν και φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι μαζί με τους φίλους του «Ροδίων», αναμένεται να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Η είσοδος των φίλων της ΑΕΚ όπως έχει ανακοινωθεί θα γίνει από την Θύρα 2 που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της εξέδρας και των φίλων του «Ροδίων» από την κεντρική είσοδο.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16.00, ενώ οι επισκέπτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα πάρκινγκ που βρίσκονται περιμετρικά των εγκαταστάσεων.