Αποφασισμένος για νίκη στον Ασπρόπυργο ο Ιάλυσος

Αποφασισμένος για να ξεπεράσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το… σκόπελο του Ασπρόπυργου, πετάει σήμερα το πρωί για Αθήνα η ομάδα του Ιάλυσου. Η 6η αγωνιστική τον φέρνει αντιμέτωπο μ’ ένα αντίπαλο, ο οποίος δείχνει δυνατός στην έδρα του  και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά έχει πέσει πολύ τελευταία βαθμολογικά, έχοντας στο ενεργητικό του δυο νίκες και τρεις ήττες σε πέντε ματς. 

Από τη δική του πλευρά, ο Ιάλυσος πάει σε αυτό το παιχνίδι με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη σημαντική νίκη επί του Εθνικού στο «Οικονομίδειο» (1-0) και καθ’  όλα έτοιμος. 

Ο Κώστας Βασιλακάκης και οι συνεργάτες του, δούλεψαν πολύ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, αφ’ ενός γιατί το σημερινό είναι ένα άλλο παιχνίδι και αφ’ ετέρου για να περάσει ο τεχνικός της ομάδας τα δικά του στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι  της ομάδας του.  Γνωρίζουν καλά όλοι, πως η νίκη για να κατακτηθεί χρειάζεται προσπάθεια, δύναμη και αποφασιστικότητα, στοιχεία που διαθέτει ο Ιάλυσος για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00. 

Το ευχάριστο για τον κόουτς της ομάδας  είναι, πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και παίρνει μαζί του σήμερα τους δεκαοκτώ πιο κατάλληλους και έτοιμους γι’ αυτό το παιχνίδι, που είναι οι Ανδρούτσος, Γιδόπουλος, Βλάχος, Χριστώφ, Παφιάκης, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Καμπλιώνης, Δήμας, Φαβάλι, Σταυλάς, Σπάρταλης, Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Μπεκλετζής, Μαντικός και Νικήτας.

Στη σημερινή προσπάθεια του Ιάλυσου θα συμπαρασταθούν και μερικές δεκάδες φίλων της ομάδας, που αναμένεται ταξιδέψουν το πρωί για Αθήνα. 

Στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Γιάννη Αρχοντούλη και σήμερα ο Ιάλυσος  		          (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Γιάννη Αρχοντούλη και σήμερα ο Ιάλυσος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)