Θρίαμβος της Αναγέννησης Έμπωνας

Απόλλωνα.
Πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο η Αναγέννηση Εμπωνας, επικράτησε εύκολα της Θύελλας Πυλώνας με το θριαμβευτικό 4-1.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς 3-0 και στη συνέχεια να χαλαρώσουν, αλλά χωρίς όμως σε κανένα χρονικό σημείο, να χάσουν τον έλεγχο του αγώνα.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι, ήταν να μειώσουν σε 3-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Με το 3-1 υπέρ τους οι γηπεδούχοι έκαναν καλή διαχείριση του παιχνιδιού κι έφτασαν σε ένα ακόμα γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Στο 20΄ ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0)

Οκτώ λεπτά αργότερα (18΄) ο Χατζηπαυλής σούταρε δυνατά, η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού και ο κ. Καραγιάννης καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χατζηπαυλής πετυχαίνοντας το 2-0

Στο 25΄ από κάθετη του Χατζηγιαννάκη, ο Σφυράκης μπήκε και πλάσαρε για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν από λάθος της άμυνας της Αναγέννησης στο 37΄, με τον Π. Καραμαρία σε 3-1 Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Ν. Γιασιράνης  με σουτ από κοντά.

Από τούς γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Γιασιράνης Ι., Σφυράκης Ε., και Παπαθεοδωράκης. Από την Θύελλα απλά ξεχώρισαν οι Καραμαρίας Π. και Βαλουκτσίδης.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Καραγιάννη, Αλεξίου και Τσιβίτη.

Οι ομάδες:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠ: Φλοσκάκης Π., Γιασιράνης Ι., Σφυράκης Ε., Τσαγκαράκης Π., Παπαθεοδωράκης (80΄Ντελάκης), Κωνσταντάκης (46΄Πεζουβανάκης), Χατζηγιαννάκης, Νικολής, Χατζηπαυλής, Βαρέλης (20΄λ.τ. Γιασιράνης Ν.), Τσουκαλάς  Ν.(75΄Λατσατιανός).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Ρεκούνας, Οικονόμου, Καραμαρίας Σ., Σιτίλα, Παπαδάκης, Βαλουκτσίδης, Χαμτάι, Μίλκο, Καραμαρίας Π., Τζιράλντο (46΄Αγκάς), Στεφα