Το πίστεψε και το «γύρισε» ο Πολυβώτης

Ύστερα από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι,  ο Πολυβώτης επικράτησε προχθες της Αδελφοσύνης με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο σκορ και θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη, αν ο Συμεωνίδης δεν έχανε πέναλτι στο 68΄. Το σημείο αυτό ήταν το πιο καθοριστικό για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν πώς μπορούσαν να γυρίσουν το ματς, καθώς το 0-1 ήταν ρευστό κι αφού ισοφάρισαν στο 77΄, μπόρεσαν με ένα  δεύτερο γκολ στο 89΄ να πετύχουν το 2-1 και να πάρουν σημαντική νίκη.

Η Αδελφοσύνη προηγήθηκε στο 10΄ με γκολ του Μπάκη που από κοντά σημείωσε το 0-1

Στο 68΄ ο Μ. Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα ο κ. Αντωνάς να καταλογίσει το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Συμεωνίδης, αλλά ο Κετσές απόκρουσε κι έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να αναθαρρήσουν.

Έτσι στο 77΄ ο Βαλ. Χατζηνικολάου από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 89΄ ο Κυπραίος με κοντινό πλασέ, πέτυχε το τελικό 2-1.

Καμιά δυσκολία δεν συνάντησαν στο έργο τους οι κ.κ. Αντωνάς, Ροδίτης και Φασουλάρης.

Οι ομάδες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Χαρτοφύλης Ν., Πάπα Δ., Κυπραίος, Καρακωσταντίνος (64΄Οικονόμου), Σφακιανός, Χατζηνικολάου Β.Δ, Φωτεινής, Χατζηνικολάου Χ. (89΄Ορσάρης), Χατζηνικολάου Β.Κ. , Χαρτοφύλης Π. (58΄Πατρίκης)

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Τύρελης, Ζαμαντάκης, Αποστόλου, Χατζηομέρ-Ταμπάκ (46΄Τσαντούλας), Ζαράρης, Συμεωνίδης, Κώστας, Μπάκης (84΄Κασιώτης), Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ. (89΄Σκουλούδης), Καϊμαξής (78΄Τοπάλ).