Ο Άκης Ζήκος στο «Ροδίων Παιδεία»

Μια ξεχωριστή θεματική συνάντηση διοργανώνει το αθλητικό κέντρο «Ροδίων Άθλησις» το ερχόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στη αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» με κύριο ομιλητή τον Άκη Ζήκο.

Ο καταξιωμένος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Μονακό, έχει αναλάβει τη διεύθυνση του αθλητικού τομέα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων  "Νέα Γενιά Ζηρίδη", όπου και εκπονείται ένα νέο πρόγραμμα υποτροφιών για όλα τα αθλήματα.

Με αφορμή το παραπάνω πρόγραμμα, ο Άκης Ζήκος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Άθλησις» καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τη διεύθυνση του αθλητικού κέντρου και των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία».

Τόσο η εμπειρία όσο και η τεχνογνωσία του Άκη Ζήκου στο συγκεκριμένο τομέα αλλά και η έμφαση την οποία δίνουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι στην «Αθλητική Παιδεία» των μελών τους, έδωσε το έναυσμα να διοργανώσουν τα εκπαιδευτήρια τη συγκεκριμένη συνάντηση με θέματα όπως: Εκπαίδευση και αθλητισμός, Γονέας ως θεατής, Ρόλος προπονητή-παιδαγωγού κ.α.

Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν παράγοντες, προπονητές, γονείς αλλά και μικροί αθλητές, ανεξαρτήτως αθλήματος.  Επιθυμία του Άκη Ζήκου είναι να υπάρξει διάλογος με το κοινό για θέματα Αθλητικής παιδείας - συμπεριφοράς και όχι μόνο.

Είναι ιδιαίτερη χαρά που  άτομα με το αθλητικό ήθος του Άκη Ζήκου κάνουν την τιμή να ταξιδέψουν στη Ρόδο και γι’ αυτό τον λόγο το «Ροδίων Παιδεία» θέλει να τη μοιραστεί με όλους τους ανθρώπους του αθλητικού χώρου.

Τέλος, όσα σωματεία επιθυμούν να παρευρεθούν οργανωμένα με τα τμήματα τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του αθλητικού κέντρου κ. Τριχιά στο 2241001400 εσωτ. 8 καθημερινά 14:00-21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosevents.gr, Rodiaki.gr, rodosreport.gr, dimokratiki.gr, 12vima.gr, iporta.gr