Στο κυνήγι της... πρώτης θέσης ο Διαγόρας

Καλύτερος ο Διαγόρας στον προχθεσινό αγώνα επικράτησε εύκολα του Ζευγολατιού με 2-0 και κυνηγάει σύμφωνα με την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, την πρωτοπόρο Προοδευτική, που βρίσκεται μόλις 2β.  μπροστά, στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη δεν αντιμετώπισε στο παιχνίδι κανένα απολύτως πρόβλημα. 
Στο α΄ μέρος ανέλαβε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε την πλήρη υπεροχή, δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ δεν απειλήθηκε από τον αδύναμο αντίπαλο της.
Στο β΄ μέρος δεν ήταν καλός στο ξεκίνημα, αλλά η είσοδος Παναγιωτίδη και Ούγκο αποδείχθηκαν «χρυσές» για τον κόουτς του Διαγόρα, καθώς αυτοί οι παίκτες πέτυχαν τα δυο γκολ που έδωσαν στους «κυανέρυθρους» τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
Η συνέχεια πάντως είναι αρκετά δύσκολη για το Διαγόρα. Την 7η αγωνιστική θα πάει στη Νίκαια να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ο οποίος έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση κι έχει μόλις 5β. 
Σαφέστατα και χρειάζεται προσπάθεια για να μείνει στις νίκες ο Διαγόρας και να συνεχίσει να κυνηγάει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 
Ο «γηραιός» τη δεδομένη στιγμή, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως  πρόβλημα με κάρτες. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Νίκου Παντέλη για τον αγώνα που έρχεται και αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. 
Από πλευράς τραυματιών, αναμένεται να επανέλθει στο ματς της Νίκαιας ο μέχρι πρότινος τραυματίας Κώστας Σκάρος, ενώ δεν θα αγωνισθεί για ένα ακόμα ματς ο Σπύρος Λάμπρου. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ 
Από τη Διοίκηση του Διαγόρα εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες στα παιχνίδια της ομάδας:  
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασπαστών του Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο, για την υγειονομική τους κάλυψη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Διαγόρα με το Ζευγολατιό στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας».

Ο Τάσος Παυλίδης ήταν από τους καλύτερους του Διαγόρα στο ματς με το Ζευγολατιό  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Ο Τάσος Παυλίδης ήταν από τους καλύτερους του Διαγόρα στο ματς με το Ζευγολατιό ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ