Τεχνικές διακόσμησης με πάστα ζάχαρης θα παρουσιαστούν στην Ρόδο

Τεχνικές διακόσμησης με πάστα ζάχαρης  θα παρουσιαστούν στην Ρόδο

Τεχνικές διακόσμησης με πάστα ζάχαρης θα παρουσιαστούν στην Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 991 ΦΟΡΕΣ

Για τους επαγγελματίες του είδους

H εταιρία ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την εταιρία SUGAR WORLD – ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ θα πραγματοποιήσουν στη Ρόδο τριήμερη παρουσίαση νέων τεχνικών επικάλυψης και διακόσμησης με πάστα ζάχαρης.

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Τροφοσύνθεση του Απόστολου Διμέλλη στις 21 23 και 23 Νοεμβρίου. Τα σεμινάρια θα αφορούν:
Στις 21 Νοεμβρίου θα γίνει παρουσίαση νέων τεχνικών στη διακόσμηση με ζαχαρόπαστα. Ειδική αναφορά στα προϊόντα, στα εργαλεία και στον τρόπο χρησιμοποίησής τους.
Στις 22 από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, θα γίνει σεμινάριο με θέμα την Γαμήλια Τούρτα. Το γκρουπ θα είναι της τάξης των 12 ατόμων και η αξία ανά άτομο θα είναι της τάξης των 155 ευρώ.
Την Πέμπτη 23 του μήνα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, θα γίνει σεμινάριο με αντικείμενο τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε γκρουπ 12 ατόμων το ανώτερο. Η αξία του σεμιναρίου ανά άτομο θα είναι της τάξης των 80 ευρώ.

Η Sugar World Αλιπράντης, πρωτοπόρος στα είδη και στις τεχνικές διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής, διοργανώνει δημιουργικά μαθήματα που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
H εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1990 και από το 1992 διοργανώνονται σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την παρουσίαση νέων τεχνικών και τάσεων.

Λεπτομέρειες δίνει η ίδια η εταιρεία:
«Τα σεμινάρια ποικίλουν σε θεματολογία και τεχνικές, με κύριο μέλημα να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται σε επαγγελματικό επίπεδο. Αγκαλιάζουν όλη την γκάμα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής όπως cakes, cupcakes, μπισκότα και φυσικά φιγούρες μοντελισμού εστιάζοντας στα πιο εμπορικά θέματα όπως γάμος, βάπτιση και φυσικά γενέθλια.
Αποκτήστε τις βάσεις και ενισχύστε τις γνώσεις σας γύρω από την διακόσμηση των γλυκών σας με μοντέρνα σχέδια και πρωτότυπες ιδέες.

Οι εισηγητές μας, Έλληνες και ξένοι, είναι οι πλέον καταξιωμένοι στο αντικείμενο που διδάσκουν και εγγυώνται τόσο τις γνώσεις που θα λάβετε όσο και ένα ευχάριστο σεμινάριο. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κυμαίνεται ανάλογα τον τύπο του σεμιναρίου με άξονα ο εισηγητής να μπορεί να μεταδώσει τις γνώσεις αφιερώνοντας την απαραίτητη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα. Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης και φεύγουν με τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες»!

Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινές διακοπές στο πολυτελές Princess Andriana Resort & Spa

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω;

Κορυφαίο Περιφερειακό Agency η ροδίτικη Three Sixty Marketing στα φετινά Indie Awards

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πολλαπλά είναι πλέον τα βραβεία για τους Κουλουράδες Ιαλυσού!

Tο Νέο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς έφθασε και μαζί του φέρνει τις πιο ανοιξιάτικες προσφορές!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Roadshow 2024”