Έχει το χρόνο για ανασύνταξη…

Ήταν ανώτερη η ΑΕΚ και ανέτοιμη η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» την Κυριακή το απόγευμα, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ ανδρών. Η Ροδίτικη ομάδα όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλει ο προπονητής της.

Ο Νίκος Τρατσέλας και οι παίκτες του, έχουν το χρονικό διάστημα να ξεκουραστούν αλλά και να ανασυνταχθούν. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνστικής στις 18 και 19 Νοεμβρίου, δίνει ρεπό στην ομάδα του νησιού μας. Κι ο κόουτς θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει κάποια λάθη που σημείωσε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και να εντείνει τους ρυθμούς προετοιμασίας, προκειμένου το «Ροδίων» να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, που έχει οριστεί ήδη για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του, με αντίπαλο το Φοίβο Μελισσίων.

Σε ότι αφορά το Φοίβο, το «Ροδίων» τον έχει αντιμετωπίσει στα φιλικά προετοιμασίας της Αθήνας και γνωρίζει καλά τι αντίπαλο θα συναντήσει στο παρκέ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκείνος που κάνει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει στην καλή του αγωνιστική κατάσταση, είναι ο Ντάνιελ Γκένωφ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε τελικά για λίγο χρονικό διάστημα στο ματς με την ΑΕΚ.