Διπλή υποχρέωση για τον Φοίβο

Η νίκη για τον Φοίβο στα Μαριτσά, ήταν βάλσαμο όπως φάνηκε, καθώς όχι μόνο ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Ηρακλή, αλλά εκμεταλλευόμενος και το στραβοπάτημα στον Αρχάγγελο του Άρη, ανέβηκε στην πρώτη θέση . Όπως όλα δείχνουν ξέρει να ξεπερνάει  εύκολα τις «κακοτοπιές» από βαριές ήττες  και να μένει ψηλά βαθμολογικά Το δεδομένο είναι πώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα κι οι κακοτοπιές είναι αρκετές που πρέπει να ξεπεράσει.

Η επόμενη μέρα φέρνει στο Φοίβο διπλή υποχρέωση.

-Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη πάει σήμερα  στις 14.30 στ’ Απόλλωνα, να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, ενώ

-Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, θα περιμένει το Διγενή στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Για σήμερα οι πρωτοπόροι πάνε στ’ Απόλλωνα, έχοντας δυο σημαντικές απουσίες. Δεν μπορούν να αγωνιστούν οι Νίκος Ορφανίδης και Γιάννης Στεφανίδης, οι οποίοι τραυματίστηκαν και αποχώρησαν στο παιχνίδι των Μαριτσών.

Ο Σάββας Ορφανίδης περιμένει και τους δυο να αποθεραπευτούν και να μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στο ματς του πρωταθλήματος με το Διγενή. Οι «κυανοκίτρινοι» προπονήθηκαν χθες κανονικά και όλοι πλην των τραυματιών είναι στη διάθεσή του προπονητή τους για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου.  

Την αποθεραπεία του Γιάννη Στεφανίδη περιμένει ο τεχνικός του Φοίβου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Την αποθεραπεία του Γιάννη Στεφανίδη περιμένει ο τεχνικός του Φοίβου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)