Σφοδρά παράπονα, αλλά και ευχαριστίες από την Κατταβιά

Η διαιτησία του σαββατιάτικου αγώνα με το Διγενή βρισκόταν και χθες στο επίκεντρο της συζήτησης στους κόλπους της Κατταβιάς. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σφοδρά παράπονα από τη διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλο, στον οποίο χρεώνουν τον μη καταλογισμό διπλού φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, μέσα από την οποία οι Κοσκινιάτες ισοφάρισαν (το ματς έληξε 1-1), καθώς και το μη καταλογισμό πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, σε τράβηγμα της φανέλας του Σαλαμαστράκη, η οποία μάλιστα, όπως λένε, σχίστηκε.

 Επιπλέον, θεωρούν πως ο δεύτερος βοηθός Βασίλης Βλάχος έκοψε αναίτια το Μήτρου, τη στιγμή που έβγαινε τετ α τετ στο δεύτερο ημίχρονο. Αντίθετα, εκτός «κάδρου» βγάζουν τον πρώτο βοηθό Σταμάτη Γιακουμάκη, τον οποίο και συγχαίρουν για την παρουσία του.

Ευχαριστίες στο Διγενή

Τη στάση του προέδρου του Διγενή, Μιχάλη Ψύλλου, του πρώην προέδρου του Νίκου Μανωλάγκα, καθώς και του τερματοφύλακα των Κοσκινιατών, Μιχάλη Μανωλάγκα, εξάρουν οι άνθρωποι της Κατταβιάς. Τους ευχαριστούν θερμά για την αυταπάρνηση με την οποία έσπευσαν να προστατέψουν τα μέλη της αποστολής κατά την είσοδό τους στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε στιγμή που τα πράγματα είχαν «αγριέψει» .