«Η τρίτη φορά που μας αδικεί ο Δουλγέρης»

Σοβαρά λάθη στον πειθαρχικό τομέα χρεώνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών στο Λάζαρο Δουλγέρη, διαιτητή του αγώνα της ομάδας τους με το Φοίβο, το περασμένο Σάββατο.

Όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους οι «ροπαλοφόροι», είναι η τρίτη φορά που αισθάνονται αδικημένοι από το συγκεκριμένο διαιτητή, αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα το δίκαιο της επικράτησης των Κρεμαστενών. Αναλυτικά:     

«Επειδή είναι η τρίτη φορά που έχουμε παράπονα από τον κο Δουλγέρη, θέλουμε να εκφράσουμε στο Σύνδεσμο Διαιτητών την απορία μας “γιατί να συμβαίνει αυτό απέναντι στην ομάδα μας “.

Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε την προσπάθεια του Συνδέσμου και των μελών του.

 Όταν όμως κάτι επαναλαμβάνεται και μάλιστα τρεις φορές από τον ίδιο διαιτητή, τότε λογικό είναι να ανησυχούμε.

Εμείς αναλάβαμε τη διοίκηση του σωματείου μας για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και να είναι πρωταγωνιστής το ποδόσφαιρο.

Στον αγώνα μας όμως με το Φοίβο, πρωταγωνιστής ήταν ο άρχοντας του γηπέδου. Δεν του χρεώνουμε την ήττα μας, διότι ο Φοίβος κέρδισε δίκαια.

Τα λάθη που του καταλογίζουμε ήταν καθαρά στον πειθαρχικό τομέα, που ο ίδιος και ο παρατηρητής γνωρίζουν ότι τα έκανε “θάλασσα”.

Εμείς ως ιστορικό σωματείο εμπιστευόμαστε τον κ. Δουλγέρη, αρκεί βέβαια στη συνέχεια να αποδείξει ότι πράγματι δεν συμβαίνει κάτι με τα Μαριτσά»