ΓΣ Δωδεκάνησος:  Στον απόηχο της πρόκρισης

Το θετικό αποτέλεσμα της Δωδεκανήσου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ήφαιστο Πάτρας ήταν μόλις μία από τις παραμέτρους που έκαναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πολύ ξεχωριστό.

Η παρουσία του κόσμου, η τιμητική απονομή σε έναν παλιό αθλητή ως δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του, καθώς και η έμπρακτη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ευφραίμ» ήταν επίσης σημεία αναφοράς της νικηφόρας αναμέτρησης.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα αναφέρει: «Μετά τη σπουδαία νίκη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος επί του Ηφαίστου Πάτρας (71-35), η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο (β’ φάση) κόντρα στους Αετούς Κρήτης.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Βενετόκλειο (η ώρα θα ανακοινωθεί από την ΟΣΕΚΑ) και σε περίπτωση νίκης, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα προκριθεί στο φάιναλ φορ του θεσμού, όπου θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του αγώνα ΠΑΣΚΑ - Αστέρας Τρικάλων.

Το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο διεξήχθη μία πραγματική γιορτή για το μπάσκετ με αμαξίδιο που τα είχε όλα. Πάρα πολύ κόσμο, εκπληκτική ατμόσφαιρα, μαζορέτες και μία εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας, που οδήγησε στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τίμησε τον αθλητή του Ηφαίστου Πάτρας, Παναγιώτη Κοντογιάννη, για την προσφορά του (στο παρελθόν) στην ομάδα μας. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον αθλητή έκανε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος πολιτισμού, Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

-Τη γενική κλινική  Euromedica για τις εξετάσεις των αθλητών.

-Τα ανθοπωλεία Λενακάκη για τις ανθοδέσμες και τα λουλούδια που δόθηκαν στους αθλητές του Ηφαίστου Πάτρας, τους διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας.

-Την επιχείρηση Ρεντόπουλος Gardening.

-Τον σύλλογο εθελοντών Αιμοδοτών Άγιος Ευφραίμ.

-Τις τσιρλίντερς από τη σχολή χορού Βελιδάκη.

-Τα παιδιά από το ειδικό σχολείο Ρόδου.

-Τους πρόσκοπους που έδωσαν το «παρών» στο Βενετόκλειο.

-Το φίλαθλο κόσμο που στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Συγχαρητήριο από τους Αιμοδότες

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου συγχαίρει τους παίκτες και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για το υπέροχο παιχνίδι που μας χάρισαν.

Η ομάδα εμφανίστηκε με τα μπλουζάκια του συλλόγου μας, τιμώντας και στηρίζοντας το έργο μας. Αυτά τα παιδιά δεν είναι μόνο πρωταθλητές στο μπάσκετ αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας και εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο πολιτισμού, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου.

Ευχόμαστε και στο επόμενο παιχνίδι στις 25 Νοεμβρίου να κερδίσει και πάλι η ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος».