Να την γκρεμίσει  από την κορυφή!

Μετά από το 1-1 που απέσπασε στον Ασπρόπυργο κόντρα στην τοπική ομάδα, ο Ιάλυσος, ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για μια πολύ πιο δύσκολη αποστολή, που τον φέρνει στον Κορυδαλλό, να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Προοδευτική.

Στόχος των «ερυθροκίτρινων» να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν μέχρι τώρα, αλλά και να «γκρεμίσουν» την Προοδευτική από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα . Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά ο στόχος εξαρτάται από τους ίδιους τους παίκτες, που θα αγωνιστούν κατά της πρωτοπόρου.

Η Προοδευτική έχει μόνο μια ήττα μέχρι τώρα και μάλιστα από το Διαγόρα, τη 2η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Ο Κώστας Βασιλακάκης πάντως, δουλεύει ήδη με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, καθώς δεν θέλει να ξαναδεί την ομάδα του να χάνει τόσες πολλές ευκαιρίες και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Από αγωνιστικής πλευράς ο κόουτς του Ιάλυσου, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Έχει ακόμα τρεις μέρες σκληρής δουλειάς, για να μπορέσει να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως το τελείωμα της φάσης, φέρνει γκολ και τα γκολ τις νίκες. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα που είχε ο Ιάλυσος στο ματς του Ασπροπύργου.   

Η παρουσία του Δήμα δίνει δύναμη  στη μεσαία γραμμή του Ιάλυσου  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Η παρουσία του Δήμα δίνει δύναμη στη μεσαία γραμμή του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)