Προς Κυριακή το ντέρμπι κορυφής

Ξεκούραστο ήταν για την Καλλιθέα το Σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς η ομάδα του Χρήστου Μπίλια πήρε άνευ αγώνος τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ήλιο, ο οποίος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα ανδρών, με δύο μηδενισμούς.

Η Καλλιθέα δεν έχει γνωρίσει την ήττα μέχρι στιγμής σε τέσσερις αγώνες (έχει δώσει κι ένα πέμπτο ματς με το εφηβικό του Κολοσσού το αποτέλεσμα του οποίου δεν προσμετράται στη βαθμολογία) και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί του Ομίλου Ρόδου. Τα δύο τελευταία της εμπόδια, πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, είναι η Γαλάζια Ακαδημία και ο Ιάλυσος.

Η Γαλάζια Ακαδημία έχει επίσης αήττητο σερί και η μεταξύ τους συνάντηση θα καθορίσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όσον αφορά στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, την προσεχή Κυριακή (19/11) στο κλειστό γυμναστήριο του Φαληρακίου, με πιθανότερη ώρα έναρξης στις 20.00’, και σίγουρα θα προσελκύσει αρκετούς φίλους του τοπικού μπάσκετ.

Ο Χρήστος Μπίλιας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.