Μόνο κέρδος είχε ο αγώνας με την ΑΕΚ

Μόνο κέρδος απέφερε στο «Ροδίων Άθλησις» ο αγώνας της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ ανδρών. Παρά την ήττα με 3-0 σετ, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ρόδου, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την όλη διοργάνωση του αγώνα. Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξεδόθη χθες, εξηγείται το γιατί:

«Εάν πέντε χρόνια πριν,  κάποιος έλεγε ότι σε αγώνα βόλεϊ στη Ρόδο θα υπήρχε εξάντληση εισιτηρίων και ότι το γήπεδο θα γέμιζε μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, απλά θα ακουγόταν  αδύνατο!!  Κι όμως συνέβη!!!

Ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις και την ΑΕΚ τα είχε όλα. Κατάμεστο γήπεδο, συνύπαρξη οπαδών και των δύο ομάδων χωρίς αστυνομική επίβλεψη, υψηλό επίπεδο βόλεϊ από δυο άκρως ανταγωνιστικές ομάδες και φυσικά ευχάριστα χορευτικά διαλείμματα από είκοσι μικρές cheerleaders του σωματείου μας.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας , οι οποίοι και  συνεχώς αυξάνονται, που με  δυναμική παρουσία στο γήπεδο εμψυχώνουν τους αθλητές.
Συγχαίρουμε επίσης , το κλαμπ της “Οriginal” στη Ρόδο για την άψογη  παρουσία τους στον αγώνα και την  εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε  όπως και το νεοσύστατο μαθητικό fαn club “blue warriors” που με το δικό του τρόπο βρίσκεται  πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά  το "γούρι" της ομάδας μας,  τις μικρές cheerleaders και την προπονήτρια τους κ. Νικολοπούλου, οι οποίες με τα χορευτικά τους έκαναν ακόμα και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας αλλά και τους οπαδούς να χειροκροτούν στο ρυθμό τους.
Αυτόν τον αθλητισμό θέλουμε και μπορούμε.

Σας ευχαριστούμε όλους!».