“Θέλουμε να  επιστρέψουμε στις νίκες”

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον «επικίνδυνο» Διαγόρα Δρυοπιδέων πραγματοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιπποκράτης Casa Cook: «Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 16.00’, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΣ Ιπποκράτης Κω Casa Cook –ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα μας συνεχίζει, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες, και προέρχεται από μέτρια εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα από την αξιόμαχη ομάδα του Κορωπίου που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, την ομάδα του Διαγόρα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι μάλιστα σ’ ένα από τα φετινά φαβορί για άνοδο στην Α2. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως ήταν και τα παιχνίδια μεταξύ μας στο περσινό πρωτάθλημα στο οποίο πήραμε τελικά και οι δυο ομάδες την άνοδο. Η πολύ δυνατή έδρα και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας μας θα μας βοηθήσουν και σ’ αυτόν τον αγώνα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε όλους και σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας».