Δράση στο σκάκι σε όλα τα επίπεδα

Δράση στο σκάκι σε όλα τα επίπεδα

Δράση στο σκάκι σε όλα τα επίπεδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 184 ΦΟΡΕΣ

Στα τουρνουά του Ιππότη λαμβάνουν μέρος αθλητές-αθλήτριες κάθε ηλικίας με εξαιρετικά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τρεις πρώτοι γύροι όσον αφορά το 1ο τουρνουά στο πλαίσιο του 6ου Grand prix για μικρούς αθλητές και αθλήτριες επιπέδων 1,2 και 3, στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "Ιππότης" επί της Πίνδου 1, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί αύριο με τον 4ο και 5ο γύρο αντιστοίχως, όπου θα διακριθούν οι πρώτοι και οι πρώτες αναλόγως, αλλά που θα επιβραβευθούν όλοι οι αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αυτά τα τουρνουά αποτελούν ευκαιρία να αναμετρηθούν παιδιά από διαφορετικές περιοχές (Ρόδος, Ιαλυσός, Κρεμαστή και Αφάντου) και ως εκ τούτου, να γνωρίσουν διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης των σκακιστικών κομματιών, διαφορετικές στρατηγικές και το σύστημα αγώνων.

Παράλληλα, την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε ο 4ος γύρος του τουρνουά προχωρημένων που απευθύνεται αποκλειστικά στους περισσότερο έμπειρους αλλά μικρούς αθλητές. Γι’ άλλη μια φορά οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς έπαιζαν σε ελβετικό σύστημα, το οποίο ισχύει στα επίσημα τουρνουά.

Με μιάμιση ώρα στο ρολόι και 30 δευτερόλεπτα επιπλέον ανά κίνηση, οι συμμετέχοντες έπαιξαν μόνο μία παρτίδα, η οποία όμως είχε διάρκεια μέχρι και τρεισήμισι ώρες, όπως απέδειξαν μερικοί αθλητές.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα του 4ου γύρου του 1ου τουρνουά προχωρημένων.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!