Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου από τον Διαγόρα

Το τμήμα στίβου του Διαγόρα με τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., διοργανώνει αθλητική συνάντηση συναγωνιστικού χαρακτήρα μεταξύ των  τοπικών  σωματείων της Ρόδου που δραστηριοποιούνται στο άθλημα.

Ημέρα διεξαγωγής έχει οριστεί η ερχόμενη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, και ώρα 3:30 μ.μ  στο Βοηθητικό Στάδιο του Διαγόρα.

Σκοπός της αθλητικής αυτής συνάντησης είναι μέσα από διασκεδαστικές αθλητικές  δραστηριότητες  να στηριχτεί η ιδέα του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’, να ενισχυθούν οι σχέσεις των αθλητών-αθλητριών μικρών ηλικιών και να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον τους για τα αγωνίσματα του στίβου.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Το κάθε σωματείο θα δηλώσει σε έγγραφο excel όσες μικτές (σε ηλικία και φύλο) ομάδες μπορεί να δημιουργήσει  από αθλητές -αθλήτριες  ηλικίας  νηπιαγωγείου έως και  Δ΄ Δημοτικού, γεννηθέντες, δηλαδή, και γεννηθείσες από το 2008 έως το 2013.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν το αργότερο ως το Σάββατο 18/11/17 στο email του Γ.Σ. Διαγόρας (gsdiagoras@gmail.com).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 10 άτομα. Εάν είναι λιγότερα θα συμμετάσχουν επιπλέον τόσοι αθλητές-αθλήτριες έως ότου ολοκληρωθούν 10 προσπάθειες ανά ομάδα.

Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής των ομάδων, θα δημιουργηθούν σταθμοί διασκεδαστικών παιχνιδιών στο πνεύμα του kids’  Athletics από τους οποίους θα περάσουν όλες οι ομάδες  και έτσι θα συλλέγουν τους βαθμούς κατάταξης.
Σε κάθε σταθμό την καταμέτρηση βαθμολογίας και την επίδειξη της δοκιμασίας θα  αναλάβουν παράλληλα με τους προπονητές του Διαγόρα και  ποδοσφαιριστές του ίδιου σωματείου.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Με το πέρας των δραστηριοτήτων όλοι οι συμμετέχοντες  αθλητές-αθλήτριες θα πάρουν  βεβαίωση συμμετοχής κι ένα δώρο έκπληξη.