Αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους για ξυλοδαρμό στην Παλιά Πόλη

Αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους για ξυλοδαρμό στην Παλιά Πόλη

Αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους για ξυλοδαρμό στην Παλιά Πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1126 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, 26χρονος και 24χρονος που κατηγορούνται για το ξυλοδαρμό σε βάρος 23χρονου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4-5 τα ξημερώματα στις 31 Αυγούστου 2015 και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς στο σημείο του επεισοδίου έσπευσε η αστυνομία, ενώ ο 23χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 23χρονος στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, όλα έγιναν ξαφνικά και άνευ λόγου και αιτίας. Ο ίδιος έπινε το ποτό του σε μπαρ της Παλιάς Πόλης όπου βρισκόταν με φίλο του. Ο τελευταίος πήγε απέναντι σε ένα άλλο μαγαζί για λίγο και τότε πλησίασαν τον 23χρονο κάποια άτομα μεταξύ των οποίων ο 26χρονος και ο 24χρονος και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι.

Ο 23χρονος δήλωσε ότι έπεσε στο πάτωμα και ακόμη και τότε συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές ιδίως στη μέση και στο υπόλοιπο σώμα.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε στην ορθοπεδική κλινική. Προχθές την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για το περιστατικό αυτό, πέρασαν ο 26χρονος και ο 24χρονος συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Άκη Δημητριάδη.

Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που τους βαραίνει και δήλωσαν ότι πράγματι βρίσκονταν στην Παλιά Πόλη κοντά στο μπαρ που διασκέδαζε ο 23χρονος, όταν αντιλήφθηκαν καβγά. Πήγαν κοντά να δουν τι συμβαίνει και τότε είδαν ένα άνδρα στο έδαφος και να τον χτυπούν άλλοι. Την ίδια ώρα ο 23χρονος χαστούκισε τον 26χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον ρωτήσει τι συμβαίνει.

Τότε ο 23χρονος εμφανώς μεθυσμένος –όπως δήλωσαν στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι- είπε κάτι στους άλλους που βρίσκονταν τριγύρω και άναψε ο καβγάς στον οποίο οι ίδιοι δεν είχαν ανάμιξη.

Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο