Δοκιμάζει σήμερα ο Σκάρος

Εντατικά προετοιμάζεται ο «γηραιός» της πόλης μας, για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής που είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Ο Διαγόρας πάει στη Νίκαια για  να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, έχοντας στόχο τη νίκη και θα περιμένει την ίδια ώρα το αποτέλεσμα του Κορυδαλλού,  που τον ενδιαφέρει πολύ, σε ότι αφορά την πρώτη θέση.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν χθες σε εντατικούς ρυθμούς, σε φυσική κατάσταση αλλά περισσότερο στην τακτική του αγώνα, στο Δημ. Στάδιο  της πόλης μας.

Ο κόουτς του Διαγόρα Νίκος Παντέλης δεν σταματάει λεπτό να λέει στους παίκτες του,  πώς απαιτείται πέρα από το ξεδίπλωμα των δυνατοτήτων στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση σε αυτό που κάνουν και αγωνιστική πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, για να είναι  πολλές οι πιθανότητες κατάκτησης των θετικών αποτελεσμάτων και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια.

Από αγωνιστικής πλευράς, εκτός ομάδας θα είναι σίγουρα ο Σπύρος Λάμπρου. Αντίθετα όπως έγινε γνωστό, θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κώστας Σκάρος  κι αν δεν ενοχληθεί, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Διαγόρα για το ματς της Κυριακής. Μέχρι τώρα ο παίκτης ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Διαγόρας θα προπονηθεί και σήμερα στο Δημ. Στάδιο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο σε πιο χαλαρούς  φυσικά ρυθμούς.