Χωρίς  Νίκο Ορφανίδη  ο Φοίβος

Θέλει να συνεχίσει την πορεία του που οδηγεί προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του τίτλου στην Α΄ Κατηγορία η ομάδα του Φοίβου. Μετά τη νίκη-πρόκριση στα Απόλλωνα,  η ομάδα της Κρεμαστής επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και υποδέχεται στο γήπεδο της αύριο για τη 10η αγωνιστική την ομάδα του Διγενή, η οποία παλεύει όλα τα ματς, μέσα αλλά και μακριά από το γήπεδο της, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος.

Ο Φοίβος θέλει να είναι ανταγωνιστικός και σε αυτό το παιχνίδι. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει ακόμα μια νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να συνεχίσει τον δρόμο του προς την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να ανησυχεί για το τι θα κάνουν οι διώκτες του.

Ο Σάββας Ορφανίδης  γύμνασε χθες εντατικά τους παίκτες του και το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ  αναγκαίους για τον αυριανό αγώνα με το Διγενή. Ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα

-Απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Νίκος Ορφανίδης, ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δεκαπέντε τουλάχιστον μέρες, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Φοίβου, καθώς ο έμπειρος επιθετικός ήταν μέχρι τον τραυματισμό του σε πολύ καλή κατάσταση.

-Εκτός αγώνα πάντως είναι και ο Παντελής Μπιλιάς,  για τον γνωστό σοβαρό τραυματισμό του
-Αμφίβολη είναι η συμμετοχή  του νεαρού Πανταζόπουλου ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγώνα στα Απόλλωνα .