Θα επιδιώξει να ενισχυθεί ο Ιάλυσος

Εντατικά προετοιμάζεται ο Ιάλυσος για τον αγώνα της  7ης αγωνιστικής, που θεωρητικά θα είναι ο πιο δύσκολος μέχρι τώρα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» του Κώστα Βασιλακάκη μετά το 1-1 στον Ασπρόπυργο με την ομώνυμη ομάδα, αντιμετωπίζουν την Κυριακή την Προοδευτική με σκοπό την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα, για να μείνουν κοντά στην κορυφή και να κυνηγήσουν την κατάκτηση της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η νίκη φυσικά είναι ο στόχος, αλλά είναι άλλο το θέμα που προκύπτει τον τελευταίο καιρό στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου.

-Οι αποχωρήσεις των Τσουμάγκα και Πετρούση, δημιούργησαν κενά στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Είναι πολύ φυσιολογικό συνεπώς η Διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία την περίοδο του Ιανουαρίου, να αναζητήσει  παίκτες καλύτερους από αυτούς που έφυγαν, για να καλυφθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα κενά που άφησαν, αυτές οι λύσεις συνεργασίας.

Και φυσικά ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης, δεν λέει όχι σε μια τέτοια περίπτωση. Αντίθετα αντιμετωπίζει το ζήτημα με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν κι άλλες διορθωτικές κινήσεις μέσα στον Ιανουάριο, με σκοπό η ομάδα να γίνει ακόμα πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
Στον αγώνα με την Προοδευτική πάντως, ο Ιάλυσος θα πάει αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να πάρει τους τρεις βαθμούς, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν. Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν σταματάει να λέει στους παίκτες του, πως είναι ικανοί για να τα καταφέρουν και να φύγουν από τον Κορυδαλλό με ένα σημαντικό τρίποντο, χωρίς να παραβλέπει την δυναμικότητα της Προοδευτικής.

Έχει ρίξει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα αυτό και από αγωνιστικής πλευράς, έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Δήμας, του οποίου η συμμετοχή θα εξαρτηθεί από την σημερινή  προπόνηση που θα γίνει  στο γήπεδο της Παστίδας, όπως άλλωστε και η χθεσινή, εξαιτίας της κακής κατάστασης που βρίσκεται το «Οικονομίδειο».