Μοναδικό ερωτηματικό ο Λέκκας στην Ρόδο

Σήμερα στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, η χαμηλής έντασης προπόνηση, μέσα από την οποία θα ολοκληρώσει η Ρόδος την προετοιμασία της για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Κερατσίνι (η πρώτη σέντρα προγραμματίστηκε για τις 3 το απόγευμα).

 Χθες στο νέο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι τα «ελάφια» επικέντρωσαν τη δουλειά τους στην αντιμετώπιση και την αξιοποίηση των στημένων φάσεων, με την προπόνηση να κυλά χωρίς τη συμμετοχή των τραυματιών Σερτζίνιο και Πέτρου Δημητριάδη.
 

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για άλλη μία μέρα ο Νίκος Λέκκας, ο οποίος θα πληροφορηθεί σήμερα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε για να διαπιστωθεί μήπως το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον αστράγαλό του είναι σοβαρότερο απ’  ότι έχει εκτιμηθεί.  Το αν θα συμπεριληφθεί στη 18άδα θα εξαρτηθεί τόσο από τη μαγνητική, όσο και από το πώς θα αισθάνεται σήμερα ο ίδιος.

 Στον αντίποδα, ο Πάρης Ανδράλας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ανδρέα Μκρτσιάν, καθώς ο έμπειρος αμυντικός εξέτισε, με την ευκαιρία του προχθεσινού αγώνα του κυπέλλου Δωδεκανήσου κόντρα στην Αδελφοσύνη, την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του από το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον Πέλοπα Κιάτου.

Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας είναι εξαιρετικό, το «διπλό» στο Κιάτο και κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, «ζέστανε» τον κόσμο και στη Ρόδο  ελπίζουν πως η θετική αύρα θα αποτυπωθεί και στην εικόνα που θα παρουσιάζουν αύριο οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.