Η δράση το διήμερο στο βόλεϊ

Ο ΣΥΔΠΕ  Δωδεκανήσου ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που έχουν ήδη ξεκινήσει  στην Ρόδο και την Κω. Αυτό το διήμερο περιλαμβάνει αγώνες για τις νεανίδες, τις γυναίκες και τις κορασίδες  

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές αναλυτικότερα έχουν  ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
ΝΕΑΝΙΔΕΣ

17:30-Διαγόρα-Διαγόρας - Ροδίων Άθλησις
Α΄Διαιτητής: Παπαδούλη
Β΄Διαιτητής: Παπαδόπουλος
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
19:00-Κρεμαστής-Φοίνικας-Τελχινίς
Α΄Διαιτητής: Πάττας Σ.
Β΄Διαιτητής: Δόση

ΑΥΡΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ

17:00-Διαγόρα-Διαγόρας-Φοίνικας
Α΄Διαιτητής: Λαζαράκης Λ.
Β΄Διαιτητής: Πάττας Σ.
Σημ: Ιγγλέση
17:00-Ροδίων-Ροδίων Άθλησις-Φλόγα
Α΄Διαιτητής: Χατζησταυρίδης Ν.
Β΄Διαιτητής: Παπαδούλη
Σημ: Μπενότ
Υπενθυμίζεται πώς τον σημερινό αγώνα της Α2 των ανδρών στο κλειστό της Κω μεταξύ Αθλοπαιδιών και Μαρκόπουλου, θα διαιτητεύσουν οι Βλάχος, Κρίτσα και Πόγκα.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΑ ΜΑΤΣ
Στα παιχνίδια του βόλεϊ, αλλά και σε όλες τις άλλες συναντήσεις, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, για τα θύματα της Θεομηνίας στη Δυτική Αττική,  αποστέλλοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση σε όλες τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.  
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα».