Προετοιμασμένος για... σκληρές συνθήκες ο Διαγόρας

Σήμερα το πρωί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Διαγόρας, εν όψει του δύσκολου αγώνα  της 7ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής, που τον φέρνει στη Νίκαια να αντιμετωπίζει το δυνατό στην έδρα του Ιωνικό. 

Εκείνο που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του «γηραιού», είναι πως η συνεχής βροχόπτωση στην πρωτεύουσα, είναι πολύ πιθανόν να έχει μεταβάλει προς το χειρότερο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κορυδαλού. Αυτό επεσήμανε χθες στους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης, ο οποίος «βλέπει» το ματς…να πηγαίνει στη δύναμη και προϊδέασε τους ποδοσφαιριστές του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 
Αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ιωνικό. Σε αυτήν όπως έγινε γνωστό, θα συμπεριληφθεί και ο Κώστας Σκάρος, αλλά παραμένει άγνωστο αν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί. 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΛΥΚΑ Ο ΣΟΥΑΝΗΣ 
Μετά τη χθεσινή προπόνηση δεχόταν ευχές απ’ όλους ο Δημήτρης Σουάνης ο οποίος είχε γενέθλια.  Στα αποδυτήρια του συλλόγου υπήρχε μια τούρτα και πολλά γλυκά, για την τεχνική ηγεσία, τη Διοίκηση και τους συμπαίκτες του. Ήταν η ευχάριστη νότα της χθεσινής μέρας.