Το θαύμα κυνηγάει ο... μισός Ηρακλής Μαριτσών

Μ’ ένα μικρό θαύμα θα ισοδυναμεί η κατάκτηση, από τον Ηρακλή Μαριτσών, ενός θετικού αποτελέσματος στο παιχνίδι που δίνει σήμερα στην Αντιμάχεια κόντρα στο ΔΙ.Α. 

Όχι πως οι «ροπαλοφόροι» δεν έχουν, ως ομάδα, την ποιότητα και το ειδικό βάρος να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και να κοιτάξουν στα μάτια έναν από τους ισχυρούς της φετινής σεζόν. Απλά, σήμερα δεν έχουν απέναντί τους μόνο τους φιλόδοξους Κώους, αλλά πριν από αυτούς, τα τεράστια προβλήματα που τους ταλανίζουν. 

Ο Ηρακλής αναχώρησε χθες από τη Ρόδο μισός, έχοντας στην αποστολή όλους κι όλους δεκατρείς ποδοσφαιριστές. Οι Φελεγκάκης, Φελεσάκης, Τσούφιος, Κούρος και Μπάρτζος είναι τραυματίες, οι Τσαλώλης και Καρίκης έμειναν πίσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Λολάκης λόγω οικογενειακού προβλήματος, οι Κανέλλος και Λενιού είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Βασιλώττος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής για την κόκκινη που είδε στο πρόσφατο ματς με το Φοίβο. 

Στους παραπάνω προστίθεται και ο  Άγγελος Χειμωνέττος. Η δική του περίπτωση μοιάζει πιο σύνθετη, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, ο 26χρονος τερματοφύλακας απέχει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις εδώ και αρκετές μέρες.