Αποχώρησε στο ημίχρονο το παιδικό του ΑΕΡΑ

Από το γήπεδο Απολλώνων αποχώρησε η παιδική ομάδα του ΑΕΡΑ προχθες στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον τοπικό Απόλλωνα, διαμαρτυρόμενη όπως καταγγέλλεται σε ανακοίνωση, για την απαράδεκτη συμπεριφορά γονιών ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων στην εξέδρα αλλά και το αντιαθλητικό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο. 

Η συνάντηση αυτή άνοιξε μαζί με το Απόλλων Καλυθιών-Πάνθηρες το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο του Παιδικού Πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο 4-2. 

Η ανακοίνωση: 
«Αισθανόμαστε ντροπή και απέχθεια για τους "πατεράδες-τραμπούκους" που δυστυχώς τα παιδιά κάποιων εξ αυτών βαδίζουν στα δικά τους χνάρια. Σήμερα για το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Απόλλωνα Απ. και της ομάδας μας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του αντιαθλητικού τρόπου με τον οποίον έπαιζαν τα αντίστοιχα παιδιά του Απόλλωνα. Μάλιστα, ζήτησαν από τον προπονητή τους κ. Θεόδωρο Σκαρτάδο να αποχωρήσουν από το γήπεδο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης τους από αυτό, δημιουργήθηκε σύρραξη στις εξέδρες από γονιούς παικτών του Απόλλωνα και φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Καταδικάζουμε τα εν λόγω γεγονότα και λυπούμαστε πολύ που κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να ξεσπάνε πάνω σε παιδιά που αθλούνται. Θα έπρεπε να ντρέπονται και να ξέρουν ότι το άθλημα αργά ή γρήγορα θα τους διώξει από τους χώρους που παίζουν νεαρά παιδιά».