Κολλέγιο Ρόδου: Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες για το τουρνουά

Με ανακοίνωσή του, το Κολλέγιο Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει «όλους εκείνους που συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ «Γιώργος Παπαγεωργίου» που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας την Κυριακή 19/11/2017.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν 14 και συγκεκριμένα: Αθλητική Ακαδημία Ρόδου (2 ομάδες), Ροδίων Άθλησις (2 ομάδες), Κολοσσός Ρόδου (4 ομάδες), Διαγόρας Ρόδου (2 ομάδες), Ιάλυσος (2 ομάδες), Ελπίδα Κρεμαστής (2 ομάδες).

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις παραπάνω ομάδες (παράγοντες – προπονητές – αθλητές – γονείς και συνοδούς αθλητών) για τη μαζική συμμετοχή σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας και υποσχόμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα τη διοργάνωση ενός νέου τουρνουά, προκειμένου τα παιδιά μας να χαρούν τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει.

Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μας για την προετοιμασία και την εθελοντική προσφορά τους στη διεκπεραίωση της αθλητικής αυτής διοργάνωσης που χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.

Γι’ ακόμη μία φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους χορηγούς της ομάδας μας, η συμπαράσταση των οποίων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας είναι αμέριστη και χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την όλη μας αθλητική λειτουργία.

Οι χορηγοί αυτοί είναι οι εξής: Εκτυπώσεις HEDERA, Εκτυπώσεις FOTIS GRAPHICS, Μαρμαροτεχνική Ρόδου, Νέο ΡΟΔΟΓΑΛ, ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, Ψαροταβέρνα ΛΙΜΑΝΑΚΙ.

Τέλος, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την ευχαριστήρια ανακοίνωση με μία αναφορά στον αείμνηστο φίλο, συνάδελφο και άνθρωπο Γιώργο Παπαγεωργίου στον οποίο ανήκε η εκδήλωση:

«Φίλε Γιώργο, μπορεί να έφυγες από κοντά μας, αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας, ο εμπνευστής μας και ο οδηγός μας σε κάθε αθλητική πρωτοβουλία του σωματείου μας, το οποίο θα βοηθούσες με κάθε τρόπο, αν ήσουν εδώ μαζί μας.

 Έστω και από απόσταση σε αισθανόμαστε δίπλα μας και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο την ίδια εποχή, εκεί κοντά στα γενέθλιά σου, θα είμαστε εδώ μαζί σου, για να τιμούμε τη μνήμη σου.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας απλά σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έχεις προσφέρει …».